de Machinefrigo » Vin Mar 20, 2015 3:09 pm
Buna ziua domnul profesor ,fratele meu a facut frigul cu dvs la Dacia in Mioveni ,de la el am invatat foarte multe ,suportul lui de curs scris de dvs si notitele au ajuns la mine . In timpul liber plecam impreuna la lucrari ,ne mai ajuta cu un sfat si cei trei colegi ,Piticul deja este celebru in Pitesti mereu il intalnesc cu sculele in mana .
Uitati ce am recuperat de la o climatizare pe tubulatura .Este bun ca material didactic , sa le explicati la elevii dvs cum functioneaza Ceva asemanator am intalnit la un microbuz pe climatizare , dar era mai mic ca dimensiune avea o eficienta foarte buna
Sub izolatie am numarat 12 capilare
O zi buna va doresc si mult succes ,faceti o treaba foarte buna
Mai veniti sa predati la Pitesti
- Fişiere ataşate
-

- Am reusit sa gasesc inca o poza sper sa fie mai explicita sa inteleaga colegii
Avem 12 capilare deci vaporizatorul din imagine este format din 12 vaporizatoare legate in II Iesirea VS intra in tubul colector ,apoi cum este normal intra in asp compresorului Se mai observa un distribuitor pe LS care alimenteaza capilarele ,rolul lui sa nu avem o curgere turbulenta Trebuie remarcat ca toate capilarele au ac lungime sa am ac cadere de presiune Tot ansamblul care formeaza vaporizatorul funct uniform ,Avantajele sunt discutate si in alt post Frigul uniform ,pierderi de presiune foarte mici
- Vaporizator.JPG (78.7 KiB) Vizualizat de 4562 ori
-

- Avem 12 capilare deci vaporizatorul din imagine este format din 12 vaporizatoare legate in II Iesirea VS intra in tubul colector ,apoi cum este normal intra in asp compresorului Se mai observa un distribuitor pe LS care alimenteaza capilarele ,rolul lui sa nu avem o curgere turbulenta Trebuie remarcat ca toate capilarele au ac lungime sa am ac cadere de presiune Tot ansamblul care formeaza vaporizatorul funct uniform ,Avantajele sunt discutate si in alt post Frigul uniform ,pierderi de presiune foarte mici
- Vaporizator cu 12 capilare.JPG (133.29 KiB) Vizualizat de 4598 ori